1e bloem | 1st flower

1e bloem | 1st flower

1e bloem | 1st flower

Vrijdagmiddag viel de enveloppe op de deurmat, ik liep naar de keuken waar ik hem openmaakte. En tot mijn verrassing kwam de eerste geborduurde bloem tevoorschijn! Ik maakte een dansje door de keuken. Het project was nu officieel gestart met het ontvangen van deze mooie bloem. En ik hoop dat er nog veel mogen volgen. Dan wordt het een prachtig kunstproject #loveblooms

Borduurnaaldpng

Friday afternoon the envelope fell on the doormat, I went to the kitchen where I opened it. And to my surprise, the first embroidered flower appeared! I made a little dance through the kitchen. The project had now officially started receiving this beautiful flower. And I hope many more may follow. Then it will be a wonderful art project #loveblooms