Ik wil mij weer met jouw verbinden!

Ik wil mij weer met jouw verbinden!

Ik wil mij weer met jouw verbinden!

De tijd is er weer klaar voor! Het voelt de laatste tijd zwaar. Dan heb ik het niet over mijn afstudeerjaar aan ArtEZ en de extra studie die ik erbij ben begonnen voor Atelierpedagoog waarop ik ga afstuderen voor educatie. Het is ook niet het werk als leerkrachtondersteuner in groep 2/3, maar alles daarom heen.

Op 20 april 2020 schreef ik mijn eerste blog, corona was net in ons leven. Ik had toen het sterke gevoel om te willen 'social connecten' wat resulteerde in het opzetten van mijn community art project Love Blooms. Inmiddels ben ik 3 edities verder, waaronder de laatste met de Nationale Zonnebloem. Dat zelfde gevoel ervaar ik nu weer. Tijdens de zomer was ik te druk met mijn schapenvachten en het leren spinnen om zo mijn eigen draad te kunnen maken. Maar nu de touwtjes door de regering weer worden aangetrokken en waarschijnlijk a.s. vrijdag nog verder.... wil ik mij weer verbinden door draad. Ik verbaas mij over het feit dat we steeds verder van elkaar af komen te staan. Letterlijk, gedwongen door de maatregelen maar ook door hoe mensen op elkaar reageren.

PNG - Logo LB Evapng

Ik ben niet benieuwd of je wel of niet bent gevaccineerd, ik wil het niet weten. Het is niet allemaal zo zwart/wit voor mij. Wat ik nog steeds wil is met jou connecten en liefdevol omgaan met mijn omgeving. Maar het harteloze dat doet mij zeer. Vandaar dit keer geen community art project met bloemen maar met harten!

Ik wil mijn hart graag verbinden met jouw hart! Doe je mee?

Super tof lijkt het mij om dit project ook te gebruiken voor mijn beeldend afstuderen bij ArtEZ Docent Beeldende Kunst & Vormgeving. Wat betekend dat jouw hart straks onderdeel is van mijn eindexamenwerk en tentoongesteld zal gaan worden op de ArtEZ Finals.

Op de pagina: Doe je mee? staat alle informatie.