Loveblooms.nl is officieel | official

Loveblooms.nl is officieel | official

Loveblooms.nl is officieel | official

Love Blooms - Aangezien ik toch al ruim 13,5 jaar onderneemster ben van mijn eigen borduurstudio PersoonLEUK en dus een KvK inschrijving heb. Heb ik gisteren toch maar even Love Blooms ook als bedrijf ingeschreven. Zo is dit kunstproject gewaarborgd dat het bij mij blijft en de naam niet door andere geclaimd kan worden.

En zo kom ik er achter dat het idee van vorige week maandag, iets wat onder het douchen zo in mijn hooft landde, toch heel veel tijd vraagt om de dingen goed te regelen. Maar ik krijg er bergen vol energie voor terug en prachtige bloemen... Dus ik doe het met liefde ♥ 
Borduurnaaldpng
Love Blooms - Since I have been an entrepreneur of my own embroidery studio PersoonLEUK for more than 13.5 years, I have a Chamber of Commerce registration. Yesterday I registered Love Blooms as a company. This way, this art project is guaranteed that it stays with me and that the name cannot be claimed by others.

And so I find out that the idea of last Monday, something that landed in my head while showering, takes a lot of time, to arrange things properly. But I get mountains full of energy in return and beautiful flowers ... So I do it with love ♥